GÄSTSPEL & COCKTAILSKOLA

 

INFO

Utvalda onsdagar, när Negroni Bar och vår á la carte-restaurang har öppet, erbjuder vi under hösten en rad intressanta gästspel & dryckesprovningar.
Sedan vår cocktailbar öppnade, hösten 2020, har vår egen barmästare Alexander briljerat och tagit fram den ena smakrika upplevelsen efter den andra. Den 13 september får han sällskap i baren av Dos Que Tres som tar oss tillbaka till 20-talets Sydamerika.
Efter många förfrågningar håller sedan Alexander ÄNTLIGEN en egen cocktailskola den 25 oktober (begränsat antal platser).

För Champagneprovningar 27 september & 8 november, läs mer här.

 

 

 

 

DOS QUE TRES 13 SEPTEMBER

Negroni gästas av DOS QUE TRES!

Dröm dig bort till en solsemester av smakerna, allt från ljus rom till prestigefyllda tequilas och mezcal.
Den kära systerkrogen till Dos Hermanos är på besök och blandar era favoriter från latinamerika – Mojito, Margahrita, Pisco Sour & Mezcalprinhia.

Damian från Dos que tres står i spetsen tillsammans med vår egna barmästare, Alexander för att se till att ni får en upplevelse utöver det vanliga på Hypoteket. Man kan säga att vi förflyttar oss till 20-talets Sydamerika. Drinkar, musik, och glädje – nu åker vi!

COCKTAILSKOLA 25 OKTOBER

Cocktailskola med Alexander

Vad ska du tänka på i hemmabaren?
Måste du handla hem halva systembolaget för att lyckas blanda fler än 2-3 drinkar av olika slag?
Vad blir bäst på fest?

Högt i tak med öppen diskussion som leds av Hypotekets egna barmästare, Alexander Wessberg. Han ger er kuriosa och de bästa tipsen för att göra succé på hemmaplan med klassiska drinkar i fokus.

595:- per person. Provningen börjar 17.00 och varar i cirka 90 minuter. 3 drinkar ingår.
Paket finns med provning samt en fast två-rätters middag om 1095:- per person, för en fulländad afton.