CHAMPAGNEPROVNING & SKALDJURSPLATEAU, 30 SEPTEMBER

Vi har blivit kända för våra provningar och vår skaldjursplateau, därför öppnar vi upp en fredag speciellt för detta. Självklart har även Negroni Bar öppet denna afton med champagne & cocktails. Det går utmärkt att boka Champagneprovning eller Skaldjursplateau var för sig, eller följ med på hela resan. Varmt välkommen!    

NEGRONI BAR, COCKTAILS & CHAMPAGNE

I det som en gång var adelns cigarrum öppnar nu Hypotekets alldeles egna bar, Negroni.

Här välkomnas du in i en annan tidsepok med klassiker som Negroni, Old Fashioned & White Lady. Kom efter jobbet, men innan middagen i Hypotekets Salonger.

HYPOTEKETS SALONGER

 

Vi erkänner, vi är lite småförtjusta i hur det var förr. Vita handskar, klassisk servering och all mat lagad från grunden. I en annan tid skulle Sten Broman & Fritiof Nilsson-Piraten haft stambord hos oss. Det hade varit vår ambition i alla fall. Nu hoppas vi att du kommer ha det. För vi älskar stammisar! Varmt välkommen bakom dörrarna till Lunds eget Venetianska palats, Hypoteket.

 

AFTERNOON TEA I SANN DOWNTON ABBEY ANDA

 

Välkommen på en underbar Afternoon Tea i sann Downton Abbey-anda.

Våra köksmästare skapar smakupplevelser ur klassiska recept, men i ny tappning. Allt ackompanjerat av levande musik.

Varmt välkommen!

 

GÅSAMIDDAG PÅ FARSDAG, 13 NOVEMBER

 

På Fars dag söndagen den 13 november kl 12.00 & 17.00 serverar vi en traditionsenlig gåsamiddag på Hypoteket, till levande musik.

Varmt välkomna!

 

SÖNDAGSMIDDAGAR MED DICK HARRISON

 

23 oktober & 20 november på Fulltofta Slott 

Välkomna på två underhållande och inspirerande söndagsmiddagar mitt i Skåne. På vackra Fulltofta slott vid Ringsjön kommer professor Dick Harrison under två söndagar att bjuda på en hisnande härlig resa i vår egen, skånska historia.

 

HYPOTEKETS MAGNIFIKA JULBORD

 

Varmt välkomna till Hypotekets magnifika julbord! 

På julbordet finner ni klassikerna såväl som det där lilla extra delikata – allt tillagat i Hypotekets berömda kök. Vår köksmästare Nico Tondo tar ett nytt grepp för att fortsätta imponera och som vanligt dukar vi också upp ett helt vegetariskt julbord.

VÄRDEBEVIS

 

När du inte orkar stå hemma vid din spis, ge då bort vårt värdebevis.
Gäller för många tillställningar ska du se, Afternoon Tea, Negroni bar och Nyårssupé.

Våra värdebevis gäller i ett år från utförandedatum, de går att användas både på Hypoteket och vår systeranläggning Fulltofta slott. Våra värdebevis beställs via info@hypoteket.se eller via telefon 070-8331120
Välkomna att hämta era värdebevis på Hypoteket, önskar ni så postar vi de till er.

info@hypoteket.se

 

BOKEN ”HYPOTEKET, LUNDS HEMLIGASTE HUS”

 

Boken ”Hypoteket, Lunds hemligaste hus” släpptes våren 2018 i samband med hypotekshusets 100-års jubileum. Författarna Katarina Harrison Lindbergh & Sanna Jarlskog tar med läsaren från nutid till dåtid och ger husets fascinerande historia som länge nog dolt många spännande människoöden. Många vet att kungaparet bott i huset när de vistats i Lund men få känner till mer än så.
Boken kan beställas och köpas på Hypoteket, Kyrkogatan 13 i Lund, 295:-.

info@hypoteket.se