OMDÖMEN

And a ’BIG THANKS’ to you once again from us and all our family and friends. We all had a wonderful time and only heard good things of our guests afterwards. Without exception everyone I have talked to mentioned that the food was simply amazing and that the staff was so professional and well organized. The fish was surprisingly good to many, the meat was so tender (’how could they do this for 65 people simultaneously?!’), and the wines were delicious. Apparently some guests have even been observing the staff during the evening and noticed how well you all worked together with subtle nods to each other across the room. I know that you all worked really hard during the whole event, still you made it look effortless.

Besides the delicious food and wonderful service, we also appreciated the small details specifically towards us, such as making sure that we as a bridal couple could taste all the snacks during the mingle, arranging a taxi for my parents during the busy Valborg night, having our favorite ’avecs’ ready, leaving all the presents (and drawings) to the apartment, and letting us use my grandmas cake spoon and delivering it back washed and wrapped shortly afterwards. These are just a few examples that illustrate how you and your staff show your dedication to make it a successful evening in every aspect.

We can’t wait to return to Hypoteket for any of the other events you mentioned!

Clara and Andrés 2022

~

Tack för en sagolikt trevlig fest! Jag hörde gång på gång på gång från gästerna hur de prisade maten, er servicevilja och lokalerna! Det var nog en stor bidragande orsak till att de hade så svårt att lämna på slutet.
Thomas 2022 

~

Stort tack för allt du gjorde för oss. Maten var fantastiskt god, till och med godare än vid provsmakningen. Alexander var grym på att blanda drinkar, Maximilia var otroligt hjälpsam under kvällen/natten. Alla gäster var imponerade över lokalen, maten och servicen. Tack för en helt oförglömlig dag. Den kommer att ligga inbäddad i hjärtat.
Lare & Hedi 2022

~

Wow, vilken fest ni ordnade åt oss. Vi är så nöjda och även gästerna som öst beröm över vilken fantastisk mat det var. En extra eloge till köket! Tack också till hela personalen som verkligen var både närvarande och proffsiga. Så ett stort tack från oss! Vi önskar vi kunde fylla 50 igen och göra om det.
Pia & Lars 2022

Jag och mina syskon vill tacka er alla som jobbade för en fantastisk kväll. Vi har fått så mycket beröm för festen, maten och den service som ni gav. Mamma och pappa va överlyckliga och rörda över tillställningen. Ni var en stor del av detta och skapade förutsättningar som gjorde det enkelt för oss. Bra lokal, supergod mat och Ni!…..Osynlig superservice. Tack!
Oskar 2021

~

Tack för fantastiskt trevligt samarbete med dig och Alexander i lördags! Har hört från så många hur de specifikt uppskattade ert personliga bemötande och otroligt proffsiga och uppmärksamma arbete under hela kvällen. Hoppas det blir nya fester på Hypoteket i framtiden!
Joakim 2021

~

Vilken fantastisk dag ni arrangerade för oss! Allt från första bemötandet när vi tittade på lokalen till varenda liten detalj under själva bröllopsdagen var proffsigt, varmt och genuint. Vi är så otroligt nöjda med vår bröllopsdag och att välja Fulltofta var det bästa beslutet vi tog. Vi kan varmt rekommendera Fulltofta Slott med sin fantastiska personal till alla som planerar bröllop!
Caroline & Kristian 2021

~

Vi är så nöjda med allt! Och vilken respons vi fått från våra gäster som tyckte lokal, mat och service var outstanding! Så vi vill tacka er för att ni var med och gjorde vår dag till den bästa! Vi kommer med all säkerhet ses på Hypoteket igen!
Molly & Johan 2021

~

Vi kan inte med ord beskriva hur glada vi är att vi valde ert ställe! HELT MAGISKT! Allt var helt perfekt! Långt över förväntan! Vi vill skicka med en bild som beskriver dagen! Verkligen stort tack till er alla! Återigen 1000 tack för allt och vi kommer förmodligen ses framöver, vi kommer såklart rekommendera er till ALLA som ska gifta sig!!
Abbe & Rakel 2021

Alltså det blev så otroligt mycket bättre än jag någonsin kunde förväntat mig! Tack åter igen för ett så fantastiskt genomförande, allt var 10/10! Och alla gäster har sagt samma! Mina fötter är fortfarande ömma av allt dansande. Det gör mig varm i själen av att titta på alla foton och videor.
Emelie 2021

~

Jättestort tack för i söndags!! Det flöt på alldeles underbart med allt gott, te-påfyllning och musiken. Och så sjöng personalen för mig, och hade fyrverkerier! Och så fick jag dessutom en fin bok om Hypoteket och dess historia! Det var en alldeles perfekt och underbar tillställning så en stor eloge till personalen som gjorde min dag så fantastisk! Alla mina vänner och familj (och jag) var imponerade – detta är ett minne för livet. Jag är så nöjd och överväldigad – TUSEN TACK!!!
Tina 2020

~

Jag vill bara tacka för en för ett utmärkt arrangemang, vi är så nöjda maten fantastisk, lokalerna ljuvliga med en atmosfär som heter duga. Vi är så nöjda och ser fram emot att boka fler möten hos er.

Kerstin 2019

~

Jag ville bara tacka er på Hypoteket så mycket för hur fint ni ordnade min disputationsfest den 29:e! Allt blev flera gånger bättre än jag hade kunnat föreställa mig, och det kommer verkligen att bli ett minne för livet. Särskilt lyckat var ju att vi kunde ha välkomstdrinken på terrasen och hur ni ordnade med musiken, ljuset och baren medan kören sjöng så att man sen steg rakt ut i dansen när dörrarna öppnades. Många av gästerna har hört av sig och sagt att det var en helt fantastisk fest, och det var det verkligen!:)Hälsa särskilt Björn och Alex och tacka för den jättefina middagen och baren! Hoppas vi ses igen vid någon annan tillställning på Hypoteket!:)
Sara 2019