OMDÖMEN

Varmt TACK för en fantastiskt fin söndag hos och med er, då både kropp och själ fylldes till bredden av välbefinnande!  Hela eftermiddagen präglades av varm generositet och extra – extra allt, både när det gäller allt det goda  som dukades fram och ert fantastiska bemötande!!  Vi kände oss så oerhört välkomna när vi anlände och den känslan stegrades minut för minut och landade i en känsla av smått himmelska dimensioner.! Allt som dukades fram var mer än utsökt och varje servering höll absolut samma höga klass! Vi kände oss trivsamt bortskämda! Att kocken kom ut med den nyfriterade kalvbrässen var minst sagt imponerande!
Att ni, mitt i allt ni hade att sköta, tog er tid att gratulera Göran med sång och fantastiskt fin och intressant bok, där ni skrivit era namn och datum, är också i sanning mer än imponerande! Det är överdådigt generöst!!
Kära ni – stort och innerligt TACK för en söndag som fick ett alldeles särskilt skimmer över sig! Känslan av välbefinnande håller i sig också i dag.
När vi nu så sakteliga glider över i höst, är de trösterikt att veta att vi har en oktober – söndag hos och med er att se fram emot!

Varm hälsning till er alla /
Gunnel och Göran
September 2019

Vilken härlig fest det blev!
Jag stöter dagligen på jubilarer som tackar så mycket för en jättehärlig kväll med supertrevlig service, fantastisk god mat och gott vin i så vackra rum! .
Så än en gång vill jag tacka er alla – Line, Alexander, Ida, Paulina, Björn och övrig personal i köket. Stort varmt och innerligt tack för att ni var med och bidrog till att festen blev en minnesvärd kväll för våra 40- och 25-års jubilarer och deras respektive. Vi kommer så gärna tillbaka till er!
Alfa Laval
Oktober 2019
I just wanted to thank and everyone at Hypoeket for your services yesterday evening and before. Our guests were extremely impressed by the heritage and elegance of Hypoteket and they were even more impressed by the food and service. Please pass on a thank you from all of us to the chef and his team. They particularly praised the server’s attention to detail, that never a glass was left empty and they even had the attention to provide a cover to keep food warm for one of our colleagues when he left his table while the main course was being served.
The food was absolutely exquisite and it was particularly appreciated that Swedish dishes made of Swedish produce was served.
Thank you very much for all your hard work and accomodating all our wishes and requests and being so flexible. I would particularly like to thank you for the kosher wine. Our two guests were very appreciative of that!
Best wishes, Veronika
Oktober 2019
Tack för en mycket fint genomförd festkväll.
Trevliga lokaler, god mat, god dryck och perfekt service.
 Ni har fått mycket beröm av våra gäster.
Akelius
April 2019

Vi kan inte med ord beskriva hur glada vi är att vi valde ert ställe! HELT MAGISKT! Allt var helt perfekt! Långt över förväntan! Vi vill skicka med en bild som beskriver dagen! Verkligen stort tack till er alla! Återigen 1000 tack för allt och vi kommer förmodligen ses framöver, vi kommer såklart rekommendera er till ALLA som ska gifta sig!! 

Med vänliga hälsningar,
Abbe & Rakel!
6 september 2021

Jag vill bara tacka för en för ett utmärkt arrangemang, vi är så nöjda maten fantastisk , lokalerna ljuvliga med en atmosfär som heter duga. Vi är så nöjda och ser fram emot att boka fler möten hos er.
Hälsar Kerstin
Oktober 2019
Jag ville bara tacka er på Hypoteket så mycket för hur fint ni ordnade min disputationsfest den 29:e! Allt blev flera gånger bättre än jag hade kunnat föreställa mig, och det kommer verkligen att bli ett minne för livet. Särskilt lyckat var ju att vi kunde ha välkomstdrinken på terrasen och hur ni ordnade med musiken, ljuset och baren medan kören sjöng så att man sen steg rakt ut i dansen när dörrarna öppnades. Många av gästerna har hört av sig och sagt att det var en helt fantastisk fest, och det var det verkligen!:)Hälsa särskilt Björn och Alex och tacka för den jättefina middagen och baren!
Hoppas vi ses igen vid någon annan tillställning på Hypoteket!:)
Sara Disputation
April 2019
Jättestort tack för i söndags!!
Det flöt på alldeles underbart med allt gott, te-påfyllning och musiken. Och så sjöng personalen för mig, och hade fyrverkerier! Och så fick jag dessutom en fin bok om Hypoteket och dess historia!
 
Det var en alldeles perfekt och underbar tillställning så en stor eloge till personalen som gjorde min dag så fantastisk!
Alla mina vänner och familj (och jag) var imponerade – detta är ett minne för livet 🙏😍
Jag är så nöjd och överväldigad – TUSEN TACK!!!
Varma hälsningar,
Tina

Afternoon Tea
Oktober 2020