ORNELLAIA WINE DINNER 18 OKTOBER

INFO

Många känner till vår förkärlek till Italien, vi huserar ju trots allt i ett italienskt bankpalats. Med olivträdet som symbol, en imponerande samling italienska viner och en Köksmästare med italienska rötter känns denna Wine Dinner självklar.

Att rangordna vingårdar är svårt, men om man nämner Ornellaia är de flesta eniga om att denna vingård tillhör topp 10 i världen! 1981 skapades denna mytomspunna vingård och har legat i framkant sedan dess. Förutom Ornellaia producerar man även Le Serre Nuove och Le Volte. Enligt vinmakaren är varje vin från Ornellaia en målning där varje år ska kännas igen i stora drag men att ändå försöka fånga nya perspektiv med en konstnärs penseldrag.

 

 

 

Varmt välkommen på Wine Dinner med Ornellaia onsdagen den 18 oktober. Vinet står i fokus och avsmakningsmenyn bestäms utifrån vinerna. Det blir en resa där Hypotekets berömda kök möter Toscanas främsta viner. Matteo Zanardello från Ornellaia kommer tillsammans med våra Sommelierer bjuda på både provning, kunskap och njutning.

PRIS

Pris 1995:- per person inkluderar femrätters avsmakningsmeny med vinpaket.
Middagen börjar 18.00.