KONFERENS

Hypoteket, Skånska Hypoteksföreningens bankpalats, är beläget mitt i Lunds hjärta, endast 5 minuters promenad från Centralstationen. Här möts du av värme, högt i tak och en resa in i en annan tidsepok. Vi erbjuder tre olika salar, och anpassar dukning och upplägg efter antalet personer och vad ni önskar. Under sommarhalvåret kan kaffet avnjutas på vår vackra gräsbeklädda takterrass med utsikt över Domkyrkan och Lundagård.

Vi har blivit speciellt kända för vårt kök och jobbar med säsongens bästa råvaror. Våra kockar tillgodoser alltid specialkost och allergier. Det går utmärkt att kombinera konferensen med vinprovning, drinkkurs eller matlagningskurs. Vi välkomnar allt ifrån det lilla ledningsgruppsmötet som önskar en femrätters Fine Dining-lunch, till det stora konferenssällskapet för en heldag med avslutande konferensmiddag.

Sätt guldkant på er konferens med en aktivitet!

Vi har ett nytt samarbete med Sherlocked som erbjuder helt unika teambuilding upplevelser. Med hjälp av skådespelare får ni en paus från verkligheten då ni förflyttas till en annan tidsepok med spännande och kluriga utmaningar som till och med skulle förvirra självaste Sherlock Holmes! Och vad passar inte bättre här i 20-talets venetianska palats?  

Vi erbjuder också vinprovning tillsammans med våra erfarna Sommelierer eller varför inte en Cocktailkurs med vår barmästare.

BOKNING & INFORMATION

info@hypoteket.se

Venetianska matsalen  
Biosittning: 60 gäster
U-bord: 30 gäster
Skolsittning: 56 gäster 

Styrelsesittning: 30 gäster 

Porträttsalen
Biosittning: 40 gäster
U-bord: 24 gäster 
Skolsittning: 32 gäster  
Styrelsesittning: 24 personer

Vi har även möjlighet till två grupprum.