Er stora dag

Vigsel

Lunds Domkyrka ligger mittemot Hypotekets festvång och är den pampigaste kyrkan i stan. För borglig vigsel rekommenderas vår härliga takterrass.

Bröllopsmingel

På vår fantastiska takterrass med utsikt över Domkyrkan & Lundagård serveras champagne & snittar.

Bröllopsmiddag

Gästerna hälsas välkomna in i vår anrika festvåning för att avnjuta en stundande bröllopsmiddag. Gästerna kommer nu förgylla er middag med tal och glädje som ger er minnen för livet. Hos oss sitter inga gäster med tomma glas. Bröllopsmiddagar är långa sittningar och det är viktigt att gästerna känner sig bekväma. Under middagen har vår hovmästare ett nära samarbete med er toastmaster för att middagen ska kännas lugn och harmonisk.

Brudvals och tårta

Dags för brudparet att inviga dansgolvet med sin bröllopsvals. Under tiden förbereder vi bröllopstårta och kaffe. Sen är det dags för brudparet att skära tårta.

Bröllopsfest

Nu finns det möjlighet för gästerna att dansa loss på dansgolvet med drinkar från vår duktiga bartender och härlig musik. En del önskar kanske att ta det lite lugnare och njuta av en pratstund i cigarrummet med en kaffe eller bege sig tillbaka till den stora salongen som nu är avdukad och uppställd för att skapa en mysig atmosfär.

Vickning

Vid kl. 01.00 är det dags för vickning. Maten serveras på en buffé i vår mindre salong. Gästerna har möjlighet att sätta sig på valfri plats i Hypotekets salar. Efter vickningen finns det möjlighet att fortsätta dansa till kl. 02.00.