CHAMPAGNEPROVNINGAR

INFO

Utvalda onsdagar, när Negroni Bar och vår á la carte-restaurang har öppet, erbjuder vi under hösten en rad intressanta gästspel & dryckesprovningar.
Efter utsålda hus på samtliga champagneprovningar är det nu dags för Peter Brobäck att presentera ytterligare ett välkänt hus, Moët & Chandon. Sen avslutar vi på topp,  den 8 november, hörde jag Krug och Salon?

Gästspel med Dos que tres 13 september & cocktailskola 25 oktober, läs mer här.

27 SEPTEMBER

Moët & Chandon
Återigen ska vi stifta bekantskap med ett champagnehus. I Épernay ligger kanske det mest berömda huset Moët & Chandon. Huset ingår numera i LVHM-koncernen (Louis Vuitton Moët Hennessy). Huset grundades 1743 och har sedan dess utvecklat sin champagne till en högklassig dryck med Dom Perignon i spetsen. Vi njuter av tre sorter denna kväll, en standardcuvée, en årgångscuvée och avslutar med just Dom Perignon. 

595:- per person. Provningen börjar 17.00 och varar i cirka 90 minuter.
Paket finns med provning samt en fast tvårätters middag om 1095:- per person, för en fulländad afton.

8 NOVEMBER

Champagneprovning med prestige
När man nämner champagne vet nästan alla vad som väntar; fest, glamour och ren glädje.
Denna afton höjer vi ribban till allra högsta nivå och provar några av vinvärldens absolut bästa årgångar. Nu närmar vi oss finalen av Hypotekets Salonger för i år och då passar det utmärkt att avsluta året på topp! Hörde jag Krug och Salon?

795:- per person. Provningen börjar 17.00 och varar i cirka 90 minuter.
Paket finns med provning samt en fast tvårätters middag om 1295:- per person, för en fulländad afton.