VEM VI ÄR

För bokning & information besök vår kontaktsida

Sanna Jarlskog

Grundare/VD

Sanna startade sin karriär som professionell makeup-artist. Efter flera år i skönhetsbranschen öppnade hon 2004 Make Up Store i Lund, som blivit prisad som Årets butik inom den internationella kedjan för sin goda service. År 2010 startade hon även The Wellness Room i Malmö som är ett center för skönhet och hälsa. Sanna & Anders öppnade portarna till Fulltofta slott festsal 2012 och tog över Hypoteket 2015. Idag arbetar Sanna heltid med att driva och utveckla Hypotekets & Fulltoftas verksamhet. Hon har producerat en bok ”Hypoteket, Lunds hemligaste hus” som släpptes i samband med Hypotekshusets 100-års jubileum våren 2018.

Anders Jarlskog

Grundare

Anders var militär i sex år innan han 1987 grundade Euro Finans AB, Sveriges ledande fakturaköpsbolag, en verksamhet han fortfarande bedriver på heltid. Anders förvärvade Fulltofta slott i mitten av 1990 talet. En stor passion genom livet har varit resor till södra Europa med besök på Michelinkrogar. Därför blev det naturligt att bygga en festsal, mitt i slottsparken, för bröllop, fest och konferens. Anders & Sanna öppnade portarna till Fulltofta slott festsal 2012 och tog över Hypoteket 2015.

Paul Antognoli

Restaurangchef/Sommelier

Paul har förutom en lång karriär inom restaurangbranschen dessutom kulinariska gener som härstammar från den tiden hans farfar ägde och drev restaurang i London. Under sina 30 år i branschen är han mest känd från alla sina år som hovmästare och sommelier på Grand Hotel i Lund, där han arbetade i 7 år. Pauls kall är att ge gästen en oförglömlig upplevelse.  Paul svarar för genomförandet av ert evenemang på Hypoteket och på Fulltofta slott.

Björn Ahlqvist

Kökschef

Före detta västkustbo med förkärlek till havet och dess rikedom. I fiskaffären i Hunnebostrand
blev längtan till havet så stor att Björn tillbringade en tid på sjön för att uppleva hela kedjan, från fångst till gästens tallrik. Därefter följde många år som köksmästare på Svenska ambassaden i Oslo. Väl hemma igen drev han egna restaurangen ”Nära havet” innan han slutligen hamnade i Skåne. Med stor talang för smaksammansättningar, fingertoppskänsla och med val av lokala råvaror, fortsätter han imponera på oss alla…

 

Janos Balogh

Hovmästare/Sommelier

Janos började sin långa vandring i restaurangbranschen på anrika Restaurang Kárpátia i Budapest. I Sverige jobbade han ett kvarts sekel i matsalen och på festvåningen på Grand Hotel i Lund. Han har också hunnit med några andra skånska restauranger som ekologiska Ängavallen, Dalby Gästgivargård samt Vellinge Gästis. Halvt pensionerad, men alltid passionerad älskare av god service, vällagad mat och väl valda drycker därtill i en passande miljö. Hans motto: ”Mitt liv är en fest”.

Line Strand Lindh

Restaurangchef/Sommelier

Line hade redan som liten ett stort intresse för matlagning och ambitionen blev snart att arbeta som kock. Under andra året på utbildningen Restaurang Management gjorde Line sin praktik på restaurang Sand i Båstad och då växte den stora passionen fram – service, gäster, mat och dryck. Efter några sommarsäsonger i Båstad och vintersäsonger i fjällen så var det familjelivet som drog henne till Lund. På Brogatan i Malmö skapades det stora intresset för viner som ledde till Sommelierutbildningen på Gustibus i Malmö. Nu senast känns Line igen från Mat & Destillat.