En jul på Hypoteket är som att stiga in i barndomens julsaga

HYPOTEKETS MAGNIFIKA JULBORD, Serveras kvällstid från tisdagen den 23e november till onsdagen den 22a december.  Pris 695:- till 795:- per person. 

HYPOTEKETS LUNCHJULBORD, Serveras lunchtid från tisdagen den 23e november till onsdagen den 22a december. 495: – per person (måndag-fredag). Priserna är exklusive moms.

JULBORD FÖR PRIVATPERSONER
Serveras även för mindre företag på förfrågan.
Söndag 12 december, från kl 16.00

Söndag 19 december, från kl 16.00
Upplev Hypotekets magnifika hemlagade julbord, som ur din barndoms julsaga. Pris 695:- per person, exklusive dryck. Dessa datum är speciellt för privatpersoner & mindre sällskap, men ni är även varmt välkomna med förfrågningar gällande andra datum.

En jul på Hypoteket är som att kliva in i din barndoms julsaga, brukar vi säga. Så är det fortfarande. Men i år har vi fått tänka om vår magnifika buffé. Vi vill nämligen att du som gäst ska känna dig helt trygg hos oss.

Därför skapar vi sju stationer i det stora porträttrummet, där granen brukar stå. Där står vi med våra vita handskar och hjälper till med uppläggningen. Och buffén bli magnifikare än någonsin… Dessutom tar vi emot ett begränsat antal gäster, för att kunna duka luftigt.

På julbordet finner ni klassikerna såväl som det där lilla extra delikata – allt tillagat i Hypotekets berömda kök. Vår köksmästare Nico Tondo tar ett nytt grepp för att fortsätta imponera och som vanligt dukar vi också upp ett helt vegetariskt julbord.

Vi skräddarsyr de dryckespaket ni önskar och hjälper gärna till att boka underhållning till er julfest!

BOKNING & INFORMATION