KOMMANDE ARRANGEMANG

Winemakers dinner med Domaine Paul Blanck
Onsdagen den 31 januari klockan 18.30

Domaine Paul Blanck tillhör idag vad Clive Coates kallar ”the super leauge” i Alsace. Med modern teknik och nedärvda traditioner samt stor respekt för druvans karaktär och varje vingårds speciella förutsättningar producerar familjen Blanck kvalitetsvin av de sju ädla Alsacedruvorna.

Onsdagen den 31 januari kommer vingårdens alldeles egen Philippe Blanck på besök och guidar er genom deras fantastiska viner. Under tiden avnjuts en femrättersmeny komponerad av Hypotekets köksmästare Björn Ahlqvist & Nico Tondo.

Varmt välkomna!

 

MENY

Smörstekt hummer med lardo, fermenterade vitlök, bläckfiskbläck & botarga

Skreitorsk, bakad rotselleri, brynt smörkräm & torskrom

Ankbröst, grönkål, tartiflette & ankleversås

Ostar från Alsace

Sorbet på ingefära & havtorn med blåbärsmaräng

Menypris per person: 595:-

Vinpaket per person: 595:-

Bordsbokning: paul@hypoteket.se

 

Fira kärleken på alla hjärtans dag på Hypoteket eller Fulltofta slott
den 14 februari klockan 18.30

Alla hjärtans dag har blivit en kär tradition hos oss då våra köksmästare & Sommeliers bjuder på en noga utvald meny, med passande viner därtill. Allt ackompanjerat av levande musik! Varmt välkomna till en strålande afton!

Tillval för Fulltofta slott www.fulltoftaslott.se
Limousintransport från Lund (Grand Hotel) 200:– per person tur & retur, avgång den 14 februari klockan 18.00

 

MENY

Köksmästarens utvalda kanapéer

Grillad gravad lax med dillcreme, forellrom, senapsfrön & sjökorall

Skreitorsk, bakad rotselleri, brynt smörkräm & torskrom

Skånsk oxfilé med rökta betor, smörkokt svamp, confiterad lök & rödvinssås

Chokladfondant med hallonmousse & färska bär

Menypris per person: 595:-

Vinpaket per person: 595:-

Bordsbokning: sanna@hypoteket.se eller info@fulltoftaslott.se