ONSDAGARNA PÅ VÅR ROOFTOP LOUNGE I MAJ & JUNI

Vi öppnar upp vår underbara takterrass, Lunds italienska patio, för lounge på onsdagarna under maj & juni. Vi öppnar upp porten kl 16.00 i samband med att Negroni bar & Hypotekets Salonger öppnar. Njut av härliga drinkar under bar himmel och fortsätt gärna ner i matsalarna för att avnjuta en underbar middag.

Välkomna från klockan 16.00!
Onsdagarna 12/5, 19/5, 26/5, 2/6 & 9/6

BOKA IDAG

info@hypoteket.se
070-833 1120

HYPOTEKETS SALONGER

 

Hypotekets salonger & Negroni Bar onsdagar från klockan 16.00

Vi erkänner, vi är lite småförtjusta i hur det var förr. Vita handskar, klassisk servering och all mat lagad från grunden. I en annan tid skulle Sten Broman & Fritiof Nilsson-Piraten haft stambord hos oss. Det hade varit vår ambition i alla fall. Nu hoppas vi att du kommer ha det. För vi älskar stammisar! Varmt välkommen bakom dörrarna till Lunds eget Venetianska palats, Hypoteket.

BOKA IDAG

info@hypoteket.se

 

 

NEGRONI BAR
COCKTAILS & CHAMPAGNE

 

Varmt välkomna alla onsdagar från klockan 16.00

I det som en gång var adelns cigarrum öppnar nu Hypotekets alldeles egna bar, Negroni.

Här välkomnas du in i en annan tidsepok med klassiker som Negroni, Old Fashioned & White Lady. Kom efter jobbet, men innan middagen i Hypotekets Salonger.

BOKA IDAG

info@hypoteket.se

VINPROVNING PÅ HYPOTEKET

 

Har du intresse för vin och en vilja att lära dig mer om olika druvor och hur man kombinerar mat & vin? Då välkomnar vi dig till en resa i vinernas värld tillsammans med våra välrenommerade Sommelierer. Kom vid ett tillfällena eller följ med på hela resan! Avsluta gärna kvällen i vår cocktailbar, Negroni eller på Hypotekets Salonger för en fulländad afton!

31/3
Del ett – ”Den oinvigde finsmakaren”
En introduktion till vita och röda viner som är framställda av de mest populära druvorna. Du får även vägledning om mat & vin i kombination.

28/4
Del två – ” Den bereste & nyfikna”
I nästa steg av serien provar vi viner (bland annat) från nya världen, nya druvor och flera druvsorter tillsammans. Viner med individuell karaktär. Även här får du fortsatt vägledning om mat & vin i kombination.

26/5
Del tre – ”Konnässören”
Vid sista tillfället provar vi viner med väldigt individuell karaktär, elegans, finess och nyanser. Och såklart mat & vin i kombination.

BOKA IDAG

Pris 295:- per person och tillfälle. För dig som vill komma vid alla 3 tillfällen kostar detta 795:- per person.
Begränsat antal deltagare, boka dina platser: info@hypoteket.se
Start kl 16.30, provningen varar i ca 1 timme.

 

AFTERWORK, INSIKT & UTSIKT

Succén är tillbaka i augusti. Då bjuder vi åter in till afterwork med livesamtal på vår vackra terrass. Cecilia Nebel leder livesamtal med en lokal kändis och Hypotekets kök står redo med säsongens läckerheter. Tidigare års gäster är bland annat Håkan Hardenberger, Jan-Boris Möller, Peder Lamm, Henrik Widegren, Albert Wiking & Sanna Persson Halapi.

I år tar vi emot ett begränsat antal gäster, med tanke på rådande omständigheter, så vi rekommenderar att boka Insikt & Utsikt nu!
Varmt välkommen!

Save the date!
18/8 & 25/8 årets gäster presenteras inom kort!

BOKA IDAG

info@hypoteket.se
070-833 1120

 

AFTERNOON TEA I SANN DOWNTON ABBEY ANDA

 

Välkommen på en underbar Afternoon Tea i sann Downton Abbey-anda.
Våra köksmästare skapar smakupplevelser ur klassiska recept, men i ny tappning. Allt ackompanjerat av levande musik.

Följande söndagar
5 SEPTEMBER, Fulltofta slott 12.00
12 SEPTEMBER, Hypoteket 12.00 & 15.30
3 OKTOBER, Hypoteket 12.00 & 15.30
10 OKTOBER, Fulltofta slott 12.00
31 OKTOBER, Hypoteket 12.00 & 15.30

Varmt välkommen!

BOKA IDAG

info@hypoteket.se

 

 

SÖNDAGSMIDDAG MED DICK HARRISON PÅ FULLTOFTA SLOTT 24/10 & 21/11

Välkomna på två underhållande och inspirerande söndagsmiddagar mitt i Skåne. På vackra Fulltofta slott vid Ringsjön kommer professor Dick Harrison under två söndagar att bjuda på en hisnande härlig resa i vår egen, skånska historia. Söndagsmiddagarna startar kl 13.00 (OBS! Vid fullbokat 13.00, extra sittning 17.00) med en trerättersmeny komponerad av närodlade, skånska råvaror. Efter huvudrätten kommer Dick Harrison att ge en kort, underhållande inspirationsföreläsning innan det är dags att avnjuta efterrätten. Varje söndag har ett eget tema, boka en eller följ med på hela resan och upplev de fascinerande livsöden och händelser som skapat och påverkat det Skåne vi har idag! 595:- inkluderar 3-rätters middag, boka på: info@fulltoftaslott.se Varmt välkommen!

BOKA IDAG

info@fulltoftaslott.se

 

VÄRDEBEVIS

 

När du inte orkar stå hemma vid din spis, ge då bort vårt värdebevis.
Gäller för många tillställningar ska du se, Afternoon Tea, Negroni bar och Nyårssupé.

Våra värdebevis gäller i ett år från utförandedatum, de går att användas både på Hypoteket och vår systeranläggning Fulltofta slott. Våra värdebevis beställs via info@hypoteket.se eller via telefon 070-8331120
Välkomna att hämta era värdebevis på Hypoteket, önskar ni så postar vi de till er.

info@hypoteket.se

 

BOKEN ”HYPOTEKET, LUNDS HEMLIGASTE HUS”

 

Boken ”Hypoteket, Lunds hemligaste hus” släpptes våren 2018 i samband med hypotekshusets 100-års jubileum. Författarna Katarina Harrison Lindbergh & Sanna Jarlskog tar med läsaren från nutid till dåtid och ger husets fascinerande historia som länge nog dolt många spännande människoöden. Många vet att kungaparet bott i huset när de vistats i Lund men få känner till mer än så.
Boken kan beställas och köpas på Hypoteket, Kyrkogatan 13 i Lund, 295:-.

info@hypoteket.se